Percorrer por autor Almeida, Cátia

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-10 de 10.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2016Conservação de frutos secos: resultados de ensaios experimentaisCorreia, Paula; Almeida, Cátia; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
2014Efeito da embalagem nas propriedades físico-químicas de amêndoas durante o armazenamentoGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
2014Effect of packaging and conservation conditions on some physical-chemical properties of almondsGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
2014Effect of packaging and conservation conditions on some physical-chemical properties of almondsGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaarticleopenAccess
2014Evaluation of conservation conditions on nuts propertiesGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
2015Influence of packaging and storage on some properties of HazelnutsGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaarticlerestrictedAccess
2015Influence of storage conditions and type of package on some properties of walnutsGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaarticleopenAccess
2014Influence of storage conditions and type of package on some properties of walnuts.Guiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
2015Modelling the Influence of Origin, Packing and Storage on Water Activity, Colour and Texture of Almonds, Hazelnuts and Walnuts Using Artificial Neural NetworksGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, Paula; Mendes, MateusarticleembargoedAccess
2014Properties of hazelnut as influenced by packaging and storageGuiné, Raquel; Almeida, Cátia; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess