Percorrer por autor Ferrão, Ana Cristina

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-14 de 14.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2017Análise da cinética de secagem de beringela por modelos de camada fina e avaliação das propriedades de cor e texturaFerrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Correia, Telma; Rodrigues, RosaconferenceObjectopenAccess
Out-2018EATMOT Project: Eating motivations in different parts of the world, and particularly in countries from the Mediterranean AreaGuiné, Raquel; Ferrão, Ana Cristina; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Cardoso, Ana Paula; Duarte, João; Rumbak, Ivana; Vittadini, Elena; Papageorgiou, Maria; EL-Kenawy, AymanconferenceObjectopenAccess
Mai-2017Estudo de mercado com vista à introdução de um novo produto: queijo com adição de frutos vermelhosFerrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
Mai-2018Evaluation of Food Knowledge in a sample of University Students in PortugalFerrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Ferreira, Manuela; Duarte, João; Nunes, Bruno; Morais, Patrícia; Sanches, Rafaela; Abrantes, RomanaconferenceObjectopenAccess
2018As fontes de informação e as perceções sobre uma alimentação saudável numa amostra da comunidade universitáriaFerrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Correia, Paula; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana PaulaarticleopenAccess
Jun-2018Influence of emotional determinants on the portuguese food choicesGuiné, Raquel; Ferrão, Ana Cristina; Correia, Paula; Cardoso, Ana Paula; Ferreira, Manuela; Duarte, JoãoconferenceObjectopenAccess
2018Influence of environmental and political determinants on food choices in a sample of Portuguese populationFerrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Correia, Paula; Ferreira, ManuelaconferenceObjectopenAccess
2018Influence of extracting variables in the phenolic and antioxidant properties of strawberryFerrão, Ana Cristina; Gonçalves, Fernando; Correia, Paula; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
2017Influence of extraction time and volume of extracting solution on the phenolic compounds and antioxidant activity of strawberry.Ferrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Gonçalves, Fernando; Correia, Paula; Gonçalves, João CarlosconferenceObjectopenAccess
Out-2018Knowledge about the benefits associated with the ingestion of dietary fibre: Comparison between Mediterranean and Non-Mediterranean CountriesGuiné, Raquel; Ferrão, Ana Cristina; Duarte, João; Ferreira, Manuela; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
2018Perceptions towards a healthy diet among a sample of university people in PortugalFerrão, Ana Cristina; Guiné, Raquel; Correia, Paula; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana Paula; Duarte, João; Lima, JoãoarticleopenAccess
Mai-2018Perceptions towards healthy diet of the Portuguese according to area of work or studiesFerrão, Ana Cristina; Correia, Paula; Ferreira, Manuela; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
Out-2018Study about the use of edible flowers for gastronomic purposes In PortugalGuiné, Raquel; Florença, Sofia; Ferrão, Ana Cristina; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
Out-2018Variability in consumption and knowledge about edible flowers according to countryFerrão, Ana Cristina; Florença, Sofia; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess