ESAV - DIA - Artigos publicados em revista científica : [161] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 161
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2017Study about How A Sample of Portuguese People Perceive the Health Benefits of Dietary FibreGuiné, Raquel; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Duarte, JoãoarticleclosedAccess
Mar-2017Dietary fibre: eating habits and knowledge in different regions of the globeSzűcs, Viktoria; Guiné, Raquel; Leal, Marcela; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Duarte, JoãoarticleopenAccess
2016Atitudes da população portuguesa em relação à fibra alimentarGuiné, Raquel; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Duarte, JoãoarticleopenAccess
2016Effect of Chemical Pretreatments on the Physical Properties of KiwiGuiné, Raquel; Roque, A. R. F.; Seiça, F. F. A.; Batista, C. E. O.articleopenAccess
1-Set-2016Utilização de fragmentos de madeira na evolução de variáveis fenólicas e sensoriais num vinho tintoJordão, António M.; Correia, Ana C.; De Mari, Ari; Martinez-Lozano, Virginia; González-SanJosé, Maria L.articlerestrictedAccess
4-Fev-2016Wine phenolics: looking for a smooth mouthfeelVilela, Alice; Jordão, António M.; Cosme, FernandaarticlerestrictedAccess
3-Set-2015Tomato Lycopene: Functional Proprieties and HealthMarques, C.S.; Lima, Maria João Reis; Oliveira, J.; Lemos, Edite Teixeira dearticleopenAccess
2016Romanian Knowledge and Attitudes regarding Dietary FibersTarcea, M.; Fazakas, Z.; Ruta, F.; Rus, V.; Zugravu, C.; Guiné, R.P.F.articleopenAccess
Nov-2016Sources of Information about Dietary Fibre: A Cross-Country SurveyFerreira, M.; Guiné, R.P.F.; Duarte, J.; Correia, P.; Leal, M.; Baric, I.C.; Komes, D.; Saric, M.M.; Tarcea, M.; Fazakas, Z.; Jovanoska, D.; Vanevski, D.; Vittadini, E.; Pellegrini, N.; Szűcs, V.; Harangozo, J.; EL-Kenawy, A.; EL-Shenawy, O.; Yalcin, E.; Kosemeci, C.; Klava, D.; Straumite, E.articleopenAccess
2016Evaluation of morphological and physical characteristics of hazelnut varietiesLopes, Arminda; Matos, Alexandre; Guiné, RaquelarticleopenAccess
2016Factors Affecting the Body Mass Index in Adolescents in Portuguese SchoolsGuiné, Raquel; Fernandes, Sofia; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana Paula; Abrantes, José LuísarticleopenAccess
2016Some factors that may affect the physical-chemical properties of blueberriesGuiné, RaquelarticlerestrictedAccess
2016Evaluation of thermo-physical properties and drying kinetics of carrots in a convective hot air drying systemGuiné, Raquel; Gonçalves, João Carlos; Calado, Ana Rita; Correia, PaulaarticlerestrictedAccess
2016New Foods, New Consumers: Innovation in Food Product DevelopmentGuiné, Raquel; Ramalhosa, Elsa; Valente, LuísaarticlerestrictedAccess
2016Physical properties of Physalis peruviana LOliveira, Solange; Gonçalves, Fernando; Correia, Paula; Guiné, RaquelarticleopenAccess
2016Effect of different thistle flower ecotypes as milk-clotting in Serra da Estrela cheeseCorreia, Paula; Vítor, André; Tenreiro, Marlene; Correia, Ana Cristina; Madanelo, João; Guiné, RaquelarticlerestrictedAccess
2016Study for implementing a unit for production of powdered olive oilGuiné, RaquelarticleopenAccess
2016Estudo prévio de uma unidade industrial para produção de vinagrete sólidoGuiné, RaquelarticleopenAccess
2016The assessment of the level of knowledge about dietary fibre among the portuguese populationGuiné, Raquel; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Duarte, JoãoarticleopenAccess
2016Evaluation of colour and texture of a Portuguese traditional sweet: “egg chestnut”Guiné, RaquelarticleopenAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 161