ESAV - DIA - Documentos de congressos (comunicações, posters, actas) : [265] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 265
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2018An insight of Europeans’ knowledge about dietary fibers in relationship with obesityTarcea, Monica; Nemes, L.; Rus, Victoria; Fazakas, Zita; Serban, Costela; Szucs, Viktoria; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
Dez-2018Higher education students’ dropout intention: relational factors and life managementFerreira, Manuela; Margarida Campos, Sofia; Guiné, Raquel; Duarte, João; Abrantes, José Luís; Rosário Cabral, Lídia; Balula, JessicaconferenceObjectopenAccess
2018Impact of family farming practices in the environmentCosta, Telmo; Pinheiro, Guadalupe Ribeiro; Silva, Luisa; Barata, José; Aguiar, A. R. M.; Esteves Correia, Helena; Guiné, Raquel; Parente, Cristina; Costa, Cristina Amaro DaconferenceObjectopenAccess
2018Romanian versus European Practices towards Dietary FibersTarcea, Monica; Nemes, Levente; Szucs, Victoria; Pellegrini, Nicoletta; Straumite, Evita; Erkan, Yalcin; Leal, Marcela; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
Out-2018Characterization of consuming habits regarding bakery products and acceptance of new products incorporating whey residueGuiné, Raquel; Lemos, EditepreprintopenAccess
Out-2018Valorization of Shiitake mushroom by-products through confection of pies and rissolesGuiné, Raquel; Gonçalves, Inês; Correia, Paula; Florença, SofiaconferenceObjectopenAccess
Out-2018Variability in consumption and knowledge about edible flowers according to countryFerrão, Ana Cristina; Florença, Sofia; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
Out-2018Knowledge about the benefits associated with the ingestion of dietary fibre: Comparison between Mediterranean and Non-Mediterranean CountriesGuiné, Raquel; Ferrão, Ana Cristina; Duarte, João; Ferreira, Manuela; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
Out-2018EATMOT Project: Eating motivations in different parts of the world, and particularly in countries from the Mediterranean AreaGuiné, Raquel; Ferrão, Ana Cristina; Ferreira, Manuela; Correia, Paula; Cardoso, Ana Paula; Duarte, João; Rumbak, Ivana; Vittadini, Elena; Papageorgiou, Maria; EL-Kenawy, AymanconferenceObjectopenAccess
Out-2018Study about the use of edible flowers for gastronomic purposes In PortugalGuiné, Raquel; Florença, Sofia; Ferrão, Ana Cristina; Correia, PaulaconferenceObjectopenAccess
Out-2018Élelmiszer-Választást Befolyásoló Tényezők Vizsgálata - Hazai Kérdőíves Vizsgálat EredményeiSzűcs, V.; Hámori, J.; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
2018Motivations for food choices – Results of a quantitative survey in HungarySzűcs, V.; Hámori, J.; Guiné, RaquelarticleopenAccess
Jun-2018Monitoring of quality in meals served at a hospital canteenGuiné, Raquel; Lajes, MárciaconferenceObjectopenAccess
Jun-2018Influence of emotional determinants on the portuguese food choicesGuiné, Raquel; Ferrão, Ana Cristina; Correia, Paula; Cardoso, Ana Paula; Ferreira, Manuela; Duarte, JoãoconferenceObjectopenAccess
Jun-2018Abandono escolar dos estudantes do ensino superior: o caso de um Instituto Superior Politécnico da região centroFerreira, Manuela; Campos, Sofia; Cardoso, Ana Paula; Duarte, João; Cabral, Lídia; Chaves, Cláudia; Abrantes, José Luís; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
Jun-2018Qualidade de vida académica dos estudantes do ensino superior: o caso de um Instituto Superior Politécnico da Região Centro PortugalCampos, Sofia; Ferreira, Madalena; Cardoso, Ana Paula; Duarte, João; Cabral, Lídia; Chaves, Cláudia; Abrantes, José Luís; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
2018Biscuits healthy: avaliação sensorial e nutricional da incorporação do sorelhoCorreia, Ana Cristina; Lourenço, J.; Souta, A.; Gürbüz, B.N.; Almeida, E.; Lourenço, J.; Pereira, P.; Gomes, R.; Marques, L.; Guiné, Raquel; Lemos, Edite Teixeira deconferenceObjectopenAccess
2018Inovação de um produto tradicional português - Pitos de Santa Luzia sem adição de açúcarFerreira, Marina D.S.; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
2018Desenvolvimento de um produto inovador: bolo de gemaCastro, Beatriz; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
2018Inovação no pastel de Vouzela: desenvolvimento de um recheio mais saudávelRodrigues, Adriana de A.; Guiné, RaquelconferenceObjectopenAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 265