Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10400.19/4972
Title: Inovação no pastel de Vouzela: desenvolvimento de um recheio mais saudável
Author: Rodrigues, Adriana de A.
Guiné, Raquel
Keywords: Saúde
Bolo tradicional
Issue Date: 2018
Citation: Rodrigues, A.A. & Guiné, R.P.F. (2018, Junho). Inovação no pastel de Vouzela: desenvolvimento de um recheio mais saudável. In R. Guiné & C. Ferrão (Eds.), Abstract Book of 1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector, 3º Workshop de I&D no Setor Agroalimentar (pp. 248-249). Viseu: Instituto Politécnico de Viseu, CI&DETS - Centro de Investigação em Educação, Tecnologias e Saúde.
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.19/4972
ISBN: 978-989-96937-4-6
Appears in Collections:ESAV - DIA - Documentos de congressos (comunicações, posters, actas)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_05_Viseu_Abstract_Vouzela.pdf1,72 MBAdobe PDFView/Open


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.