Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10400.19/4973
Title: Desenvolvimento de um produto inovador: bolo de gema
Author: Castro, Beatriz
Guiné, Raquel
Keywords: Iogurte
Alimento saudável
Issue Date: 2018
Citation: Castro, B.S. & Guiné, R.P.F. (2018, Junho). Desenvolvimento de um produto inovador: bolo de gema. In R. Guiné & C. Ferrão (Eds.), Abstract Book of 1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector, 3º Workshop de I&D no Setor Agroalimentar (pp. 259-261). Viseu: Instituto Politécnico de Viseu, CI&DETS - Centro de Investigação em Educação, Tecnologias e Saúde.
Peer review: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.19/4973
ISBN: 978-989-96937-4-6
Appears in Collections:ESAV - DIA - Documentos de congressos (comunicações, posters, actas)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_05_Viseu_Abstract_Bolo de gema.pdf2,12 MBAdobe PDFView/Open


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.