Repository logo
 
No Thumbnail Available
Publication

Biscuits healthy: avaliação sensorial e nutricional da incorporação do sorelho

Use this identifier to reference this record.
Name:Description:Size:Format: 
2018_05_Viseu_Abstract_Biscuits.pdf2.16 MBAdobe PDF Download

Advisor(s)

Abstract(s)

Description

Keywords

Sorelho Sementes Saúde Desenvolvimento de produto

Citation

Correia, A.C., Lourenço, J., Souta, A., Gürbüz, B.N., Almeida, E., Lourenço, J., Marques, L., ..., & Lemos, E. T. (2018, Junho). Biscuits healthy: avaliação sensorial e nutricional da incorporação do sorelho. In R. Guiné & C. Ferrão (Eds.), Abstract Book of 1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector, 3º Workshop de I&D no Setor Agroalimentar (pp. 48-50). Viseu: Instituto Politécnico de Viseu, CI&DETS - Centro de Investigação em Educação, Tecnologias e Saúde.

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue