Repository logo
 
No Thumbnail Available
Publication

Biscuits healthy: avaliação sensorial e nutricional da incorporação do sorelho

Use this identifier to reference this record.
Name:Description:Size:Format: 
2018_05_Viseu_Abstract_Biscuits.pdf2.16 MBAdobe PDF Download

Advisor(s)

Abstract(s)

Description

Keywords

Sorelho Sementes Saúde Desenvolvimento de produto

Pedagogical Context

Citation

Correia, A.C., Lourenço, J., Souta, A., Gürbüz, B.N., Almeida, E., Lourenço, J., Marques, L., ..., & Lemos, E. T. (2018, Junho). Biscuits healthy: avaliação sensorial e nutricional da incorporação do sorelho. In R. Guiné & C. Ferrão (Eds.), Abstract Book of 1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector, 3º Workshop de I&D no Setor Agroalimentar (pp. 48-50). Viseu: Instituto Politécnico de Viseu, CI&DETS - Centro de Investigação em Educação, Tecnologias e Saúde.

Research Projects

Organizational Units

Journal Issue