Repository logo
 
Publication

Elaboração de ‘natillas’ para pessoas que praticam uma alimentação vegan

dc.contributor.authorIbeas, Sarah
dc.contributor.authorGuiné, Raquel
dc.date.accessioned2018-06-13T14:07:42Z
dc.date.available2018-06-13T14:07:42Z
dc.date.issued2018
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionpt_PT
dc.identifier.citationIbeas, S., & Guiné, R.P.F. (2018, Junho). Elaboração de ‘natillas’ para pessoas que praticam uma alimentação vegan. In R. Guiné & C. Ferrão (Eds.), Abstract Book of 1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector, 3º Workshop de I&D no Setor Agroalimentar (pp. 100-101). Viseu: Instituto Politécnico de Viseu, CI&DETS - Centro de Investigação em Educação, Tecnologias e Saúde.pt_PT
dc.identifier.isbn978-989-96937-4-6
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10400.19/4961
dc.language.isoporpt_PT
dc.peerreviewedyespt_PT
dc.subjectProduto tradicionalpt_PT
dc.subjectInovaçãopt_PT
dc.titleElaboração de ‘natillas’ para pessoas que praticam uma alimentação veganpt_PT
dc.typeconference object
dspace.entity.typePublication
oaire.citation.conferencePlaceViseu, Portugalpt_PT
oaire.citation.endPage101pt_PT
oaire.citation.startPage100pt_PT
oaire.citation.title1st International Meeting on Innovation & Development in the Food Sector. 3º Workshop de I&D no Setor Agroalimentarpt_PT
rcaap.rightsopenAccesspt_PT
rcaap.typeconferenceObjectpt_PT

Files

Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
2018_05_Viseu_Abstract_Natillas.pdf
Size:
1.51 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.79 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: