Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
ESCOLA SUPERIOR AGRÁRIA DE VISEU
Departamento de Indústrias Alimentares (DIA)
ESAV - DIA - Documentos de congressos (comunicações, posters, actas)
Efeito da aplicação de um produto clarificante sobre a qualidade e a estabilidade térmica de um azeite virgem
No Thumbnail Available
Publication
Efeito da aplicação de um produto clarificante sobre a qualidade e a estabilidade térmica de um azeite virgem
2016-04
Conference object
Open access
http://hdl.handle.net/10400.19/4340
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
ICIOliv_2016_resumo_Ana_Cristina_Correia.pdf
116.21 KB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
Silvia, Margarida
Correia, Ana C.
Mari, Ari de
Jordão, António M.
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Keywords
URI
http://hdl.handle.net/10400.19/4340
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Sociedad Española de Ciencias Hortícolas / Associação Portuguesa de Horticultura
Collections
ESAV - DIA - Documentos de congressos (comunicações, posters, actas)
CI&DETS - Fundo
CC License
Full item page