Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
CERNAS – CENTRO DE RECURSOS NATURAIS, AMBIENTE E SOCIEDADE
CERNAS - Relatório científico para instituição nacional
Caracterização das Explorações para Elaboração do Queijo DOP da Beira Baixa e Serra da Estrela
No Thumbnail Available
Publication
Caracterização das Explorações para Elaboração do Queijo DOP da Beira Baixa e Serra da Estrela
2022
Report
Open access
http://hdl.handle.net/10400.19/7560
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
RELATORIO_-_CARACT_EXPLR_SERRA_EST_BEIRA_print.pdf
1 MB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
Santos, Sérgio
Andrade, Luís
Monteiro, António
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Keywords
Queijo
Beira-Baixa
Serra da Estrela
URI
http://hdl.handle.net/10400.19/7560
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Collections
CERNAS - Relatório científico para instituição nacional
ESAV - DZERV – Relatório científico para instituição nacional
CC License
Full item page